Een duoplank combineert de uistraling van planken vloeren met de voordelen van een stevige onderlaag, waardoor deze vloeren heel stabiel gelegd kunnen worden. Bovendien is er met deze vloeren veel te varieren, zijn de planken in vele breedtjes en diktes verkrijgbaar en zijn er diverse houtsoorten leverbaar. Een duoplank is meestal prima te combineren met vloerverwarming en kan ook zwevend geplaatst worden.
Een duoplank kan vele bewerkingen ondergaan. Zo is het mogelijk om deze te verouderen, te roken, te schaven of te borstelen. Daarna kan de vloer ook nog afgewerk worden met olie of lak. Natuurlijke onregelmatigheden zoals noest, blijven in deze vloeg goed zichtbaar waardoor elke vloer uniek is en bovendien sfeer en warmte uitstraalt.

Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van duoplank vloeren

Lamelparket is een special ontwikkelde vloer, die zwevend (verhuisbaar) is te plaatsen. Deze vloeren zijn opgebouwd uit 3 delen, namelijk een toplaag en 2 lagen eronder om zo een stabiele te krijgen. ook deze vloeren zijn in diverse maten, afwerking en kleuren verkrijgbaar. Deze vloeren hebben ook een mooie uitstraling, zijn zeer stabiel en kunnen ook in combinatie met vloerverwarming toegepast worden.

Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van lamelparket

Tapisvloeren zijn vloeren waar echt vakmanschap voor nodig is. Veel variaties zijn mogelijk, zowel in vorm van het leggen, de kleur als het type hout dat toegepast wordt. En met een rand en een bies maak je de vloer nog persoonlijker. Elke vloer wordt op maat gemaakt, zodat u echte een unieke vloer in huis heeft. Piet zorgt er uiteraard voor dat de vloer perfect geinstalleerd en afgewerkt wordt.
Ook in moderen interieurs kunnen tapisvloeren prima toegepast worden. Door het gebruik van moderne materialen en kleuren voegen deze op maat gemaakte vloeren een extra dimensie toe aan een modern interieur.
Naast visgraat zijn er vele vormen mogelijk, afhankelijk van uw eigen interieurwensen. En een bijpassende randafwerking maakt het helemaal speciaal.

Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van tapisvloeren

De nieuwste laminaatvloeren zijn niet van echt te onderscheiden.
Houtpatronen, diepte in de plank en diverse vormen van afwerking zorgen ervoor dat de uitstraling van deze vloeren zeer natuurgetrouw zijn.
Laminaatvloeren zijn tegenwoordig in alle kleuren en breedtes verkrijgbaar.
Hierdoor kan er een unieke basis voor het interieur gecreeerd worden.
Laminaatvloeren hebben niet meer een standaard formaat. Zowel in de breedte als in de lengte zijn er vele mogelijkheden, die de uitstraling van de vloer bepalen.

Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van laminaat

PVC


Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van tapisvloeren

In een exclusieve samenwerking met Studio Piet Boon is een bijzondere collectie vloeren ontworpen. Studio Piet Boon is een multidisciplinaire design studio. Wereldwijd actief en gespecialiseerd in totaalconcepten die zich kenmerken door de balans in functionaliteit, schoonheid en individualiteit. Door optimaal gebruik te maken van de eigenschappen van de ruimte, natuurlijke materialen die steeds mooier worden en het aanwezige natuurlijke licht creëert de studio een prettige omgeving. Het concept Piet Boon® Flooring by Solidfloor™ is ontwikkeld volgens de visie van Studio Piet Boon op het interieur van vandaag. De collectie is functioneel, tijdloos en duurzaam. Dat is vooral terug te zien in de in Europa geproduceerde vloertypes en het kleurenpalet, op basis van een speciaal ontwikkelde duurzame olie van Nederlands fabricaat.

Hiernaast een aantal foto’s met voorbeelden van tapisvloeren